Quivogne PXVI tárcsás borona

By | 2018-10-03

Egy tárcsás boronára nagy szükség lehet egy szőlészeten, ezért ha önnek is saját szőlészete van, akkor érdemes megrendelni egy tárcsás boronát, hiszen annak nagy hasznát veheti még. Weboldalunkon a quivogne tárcsás boronáira a legkeresettebbek mind közül.

Minőségi quivogne munkagépek rendelhetőek végtelenül alacsony áron csakis a pap-agro.eu weboldalon, és webáruházunk széles kínálatában talál majd tárcsákat, talajlazítókat, ekéket, boronákat, vetőgépeket, illetve műtrágyázót is. A PXVI tárcsás borona megfelelő lehet a szőlészetek és gyümölcsösök sorközeiben szükséges munkavégzésre. Az egy tárcsalevélre eső nagy súly biztosítja azt, hogy valóban a jó talajba hatol és az optimális munkavégzést is teljességgel garantálni tudja. A munkaszélesség  állítható akár mechanikusan vagy opcióban hidraulikusan is egyaránt. Rendelkezik továbbá központi lazító kapával, fordítható lándzsával és szárnyas késsel is. A tárcsás borona ezen kívül rendelkezik  háromszorosan tömített acélöntvény csapágyházzal is.

Amennyiben kérdések merülnének fel a Quivogne márkáról, rendelésről, az árakról vagy a fizetési módokról, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a 06 53 552 283 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön bátran e-mailt az info@pap-agro.eu e-mail címre és itt egyetlen kérdése sem marad majd megválaszolatlanul, hiszen kollégáink azonnal a rendelkezésére állnak majd. Ha meg szeretné tekinteni a Quivogne munkagépek illusztrációit, akkor ezt  is megteheti, csak keresse fel weboldalunkat, a pap-agro.eu weboldalt és itt megtekintheti majd a teljes kínálatot is az árakkal és a Quivogne munkagépek leírásával együtt. Weboldalunkon akár használt gépeket is rendelhet és közösségi oldalainkon is felveheti majd velünk a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?