Online Reiki tanfolyam kedvező áron

By | 2018-03-07

A Reiki módszer hatásosnak bizonyult, ezért egyre több ember szeretné kipróbálni, de vannak olyanok, akik különböző okok miatt nem tudnak eljutni a Reiki mesterhez. Létrehozták az online tanfolyamot, melynek köszönhetően ma már bárki meggyógyulhat otthon, kényelmesen. A tanfolyam ára alacsony, ezért egy próbát mindenkinek megér.

Online Reiki tanfolyam során megtörténik a behangolás, valamint a legfontosabb gyakorlatok megtanulása, gyakorlása. Természetesen az első pár óra egyéni, mert ebben az időszakban a páciens meg szokott nyílni, és őszintén elmondja a problémáit. Tanácsolt a Reiki gyakorlatokat mindennap végezni, mert csak így lehet megfelelően elsajátítani a módszert. A felmérések azt mutatják, hogy nincs különbség az online és a személyes oktatás között, mert az eredmények mindkét esetben lenyűgözőek. Vannak olyan Skype-os beszélgetések, amikor több távol élő páciens beszélgethet, és tarthat belső utazást. Az emberek azt tapasztalják, hogy a Reiki-nek köszönhetően lelki békét kaptak, valamint megszabadultak a betegségtől.

Ha szeretné elolvasni a tanfolyamon résztvevő emberek véleményét, vagy szívesen megismerné a módszert, akkor látogasson el bátran a www.reikidunvarsany.hu weboldalra. Ha kérdései vannak a módszerrel, vagy az online oktatással kapcsolatban, akkor bizalommal tárcsázza a +36-70-70-34-352 telefonszámot, vagy írjon üzenetet a reikiwagner@gmail.com e-mail címre, és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak önnek. Éljen teljes életet ön is, hiszen megérdemli, csak annyi a tennivalója, hogy elsajátítja a gyógyító Reiki módszert. Lényegtelen, hogy az világ melyik országában él, hiszen a Reiki tanfolyamon bárki, bárhonnan és bármikor részt vehet.

Vélemény, hozzászólás?