Linképítés: Mennyiség helyett minőség

By | 2019-11-01

A linképítés nem más, mint amikor más honlapokról szerzünk a saját oldalunkra mutató hivatkozást. Egyedi és hasznos tartalom mellett ez részint magától működik, azonban a keresőoptimalizálás részeként nem árt erre rásegíteni. Tehát a minőség a mennyiség felett áll ez esetben!

Bővebb információkat a linképítésről a linkre kattintva érhet el. Manapság a keresőoptimalizálás elengedhetetlen része a linképítés. A cél nem más, mint a saját oldalunkra más honlapokról webes hivatkozásokat szerezni. A rangsoroláskor a keresőmotorok ezeket is figyelembe veszik, enélkül sokkal nehezebb jó eredményt elérni. Természetesen, ahhoz, hogy hivatkozzanak ránk, jó tartalomra van szükség, ehhez pedig szövegíróra van szükség. Az utóbbi években ezen a területen is változás figyelhető meg, mivel ma már nem a mennyiség számít, hanem sokkal inkább a minőség. Nem lehet akármilyen oldalról linket szerezni, legalábbis nem érdemes. Ugyanis olyan oldalakra van szükség, ami témájában egyezik a miénkkel, különben nem érjük el célunk, hogy növekedjen a látogatószám.

Attól mindenkit óvnánk, hogy trükközni próbáljon, ugyanis a túl nagy mennyiségben épített linkek, a túloptimalizált szöveg csak többet árt, mint használ. A linképítés legfőbb szerepe, abban rejlik, hogy egy honlap rangsorolásán javítson, de emellett más előnyei is lehetnek. Mivel valós felhasználók érkeznek az oldalra, ezáltal visszatérőolvasók, törzsvásárlók lehetnek belőlük, ami kapcsolatépítést jelent. A linképítés tehát márkaépítésnek is tökéletes. Érdemes saját oldalunkon is feltüntetni, ha valahol hivatkoztak ránk, írtak rólunk. Ezáltal is tovább erősíthetjük saját márkánkat! Bővebb információkat az atpszovegiras.hu weboldalon talál!

Vélemény, hozzászólás?