Led modulok jó áron

By | 2018-02-23

Led modulokra főként akkor van szükség, ha egy betűt, vagy egy reklámtáblát szeretne megvilágítani. Manapság rengeteg üzlet, étterem és bár használ ilyen leddel megvilágított táblákat és betűket, hiszen ezek hangulatosak és stílusosak is egyaránt. A led24.hu weboldalon többféle színben is kaphat led modulokat, van például hideg fehér, vagy éppen meleg fehér színű is tehát megéri szétnézni kínálatunkban.

Led modulok igazán kedvezményes áron elérhető a led24.hu weboldalon, ezért ha önnek is szüksége lenne egy jó minőségű led modulra világításhoz, akkor jó helyen jár nálunk, hiszen ha tőlünk rendel, akkor villámgyors kiszállítást biztosítunk majd. A hideg fehér led modul 1 watt fogyasztású és 90 lumen fényáramos, és ahhoz, hogy működtetni tudja, szüksége lesz egy 12V-os egyenáramú tápegységre. Dekorációkhoz, például betűk, feliratok, táblák megvilágításához tökéletes lesz, ráadásul pár száz forintból megvásárolható. A termék weboldalunkon ötcsillagos értékelést kapott, tehát garantáltan nem fogja megbánni, ha megrendeli ezt.

Amennyiben még több információt és részletet tudna meg a led modulokról, erre is van lehetősége, csak látogassa fel weboldalunkat led24.hu-t, hiszen itt megtalálhatja a led modulok illusztrációit és árait is, valamint más ledekről is bővebb leírást olvashat majd. Ha kérdések merülnének fel a led modulok rendelésével, működésével, vagy kiszállításával kapcsolatban, akkor ezeket akár fel is teheti nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@led24.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza a +36 30 879 4403 telefonszámot és csapatunk minden kedves érdeklődő kérdésére azonnali választ ad. Ha nem szeretne órákig sorban állni led modulokért, akkor érdemes hozzánk fordulni.

Vélemény, hozzászólás?