Az ismételt szűrések fontossága

By | 2020-07-23

Míg egyes szexuális úton terjedő fertőzések általában gyógyíthatók (chlamydia, gonorrhea, szifilisz, trichomoniasis), mások egész életen át tartó fertőzések továbbra is jelentősen befolyásolhatják az ember egészségét.

Rendszeres STD szűrés elérhető a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon méghozzá végtelenül alacsony áron, tehát ha ön is úgy gondolja, hogy jobb lenne inkább kizárni az STD-t és szűrésre menne, akkor itt a helye nálunk, hiszen weboldalunkon bármikor időpontot kérhet. Ha szexuálisan aktív vagy tervez azzá válni, győződjön meg róla, hogy ismeri az STD-t, és tegye meg a megfelelő lépéseket saját maga védelme érdekében. Szerezzen rutin STD teszteket, és hozzon létre nyílt és őszinte kapcsolatot partnerével. Sokan tévesen gondolják, hogy ha nincsenek tünetek, akkor biztos nincs STD-jük. Valójában sok STD nem mutat fizikai tüneteket évekig. A tanulmányok során a chlamydiaban szenvedő nők 70–95% -a nem mutatta a betegség jeleit, a férfiak esetében ez a százalék 90 volt.

Ilyenkor nem csak azt nem tudja, vajon személyesen-e fertőzött-e, azt sem lehet tudni, hogy partnerének van-e STD-je vagy sem. Tény, hogy manapság oly sok ember tökéletesen egészségesnek tűnik, ez pedig megkönnyíti a fertőzés terjedését. Életstílusától függően valószínűleg hajlamosabbak bizonyos fertőzésekre, mint mások, és a velünk folytatott beszélgetés segíthet a kockázatok pontosabb meghatározásában, éppen ezért vegye fel velünk a kapcsolatot a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon, hogy kizárjuk az STD-t, vagy hogy adjunk egy időpontot önnek STD szűrésre. Amennyiben kérdései lennének az STD tüneteiről vagy a szűrés fontosságáról ezeket is felteheti nekünk, csak vegye fel velünk a kapcsolatot és minden feltett kérdésre nagyon szívesen válaszolunk.

Vélemény, hozzászólás?