Autószállítás Budapest közelében is!

By | 2020-11-17

Évente átlagosan több mint 13.000 mérföldet vezetünk és rengeteg mindent látunk és tapasztalunk ingázás során. Az út mentén pedig gyakran szőrös barátainkkal (állatokkal) is találkozhatunk.

Autószállítás Budapest környékén elérhető a 024automentes.hu weboldalon méghozzá kedvezményes áron tehát keressen fel minket bátran, ha önnek is autószállításra lenne szüksége, hiszen mi a nap 24 órájában a segítségére sietünk majd. Komoly biztonsági aggodalomra ad okot egy állat az úton, amely mind az emberi, mind az állati életre vonatkozik, de ritkán állunk meg, hogy megfontoljuk a probléma mértékét. Egy adott évben több mint 260.000 állati veszteség következett be, amelyek 12.000 emberi sérülést és több mint 150 emberi halált okoztak. A fentiekhez hasonló statisztikák elkerülése érdekében fontos, hogy a vadon élő állatokat a lehető legbiztonságosabb módon távolítsuk el az utakról, ahol megsérülhetnek, és veszélyeknek tehetik ki a járművezetőket is. Milyen állatokkal találkozunk a leggyakrabban az utakon? Valamennyien ugyanazt a taktikát alkalmazzuk, hogy elkerüljük ezeket a lényeket?

Mivel hazánkban is rengeteg szarvas és őz él, nem lehet meglepődni azon, hogy a válaszadók szerint ezek voltak a leggyakrabban észlelt állatok. Noha nagyon szép állatok, a szarvasok által okozott balesetek költségesek. Az állatokat érintő ütközések évente 4 milliárd dollárt tesznek ki. Néhány népszerű állat volt még a mókus, a macskák, kutyák és madarak. A kutatók szerint kihívás lesz az, hogy ezen állatok biztonságban maradjanak az úton, különösen az automata autók megjelenésekor. Amennyiben autómentési szolgáltatásainkat venné igénybe mert balesetet okozott egy állat, keressen fel minket a 024automentes.hu weboldalon és itt széleskörű szolgáltatásainkkal találkozhat.

Vélemény, hozzászólás?